Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблемна нафта?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблемна нафта?

заредих няколко пъти от петрол и по едно време гледам като запаля колата и оборотомера не отива на 900 оборота ми е на малко по малко и леко мърда и като подам лееко газ и се оправа. почнах да зареждам от лукойл и шел и ся се оправи. може и да си въобразявам нещо знам ли

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    заредих няколко пъти от петрол и по едно време гледам като запаля колата и оборотомера не отива на 900 оборота ми е на малко по малко и леко мърда и като подам лееко газ и се оправа. почнах да зареждам от лукойл и шел и ся се оправи. може и да си въобразявам нещо знам ли
    Спецялно от Петрол-БЯГАЙ ! Сега с новата им нафта незнам как е, а и дали е нова незнам

Иначе си зареждай на ЛукОйл или скъпата на ОМВ и проблеми няма да имаш

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone
      споко бе тя са базика. няма бензиностанция. познаваме се
      Sorry

Препоръчвам ти да зареждаш на ЛукОйл, В-пауър на ШЕЛ и Еко

С нафтата на ЛукОйл пуши малко повече, но работи много меко. Тази на ШЕЛ е почти бездимна, но ми се струва, че трака повече. За Еко знам от доста колеги, че е добра нафтата.
      sigpic

Comment

на лукойл като зареждам колата пуши същото когато като и слагам червена нафта от гърция

Comment

На ЛукОйл на Ботевградско шосе , Алфата ми побира 65л хахаха.Това се случи и Във Варна на ЛукОйл преди Аспаруховия мост . Повече не зареждам .Много лъжат в количествата.
          CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
          Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

V-Power на Shell според мен е много добре, но от обикновенния им дизел не останах доволен колата е по-шумна и върви по-зле с него отколкото с на лукоил нафтата. Други за сега не съм пробвал
            00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
            97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
            ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

един колега от работата вика че на петрол нафтата била хубава. почистила мъ горивните пътища. за тва така играели оборотите

Comment

Working...
              X